Maison

TURN-KEY

Wij omschrijven ons bedrijf als Turn-key, maar wat is dat nou eigenlijk?
In deze blog wil ik hierover wat vertellen en zal ik de term turn-key uitleggen.

Turn-key
Dit houdt in dat wij verder kijken dan alleen meubels en interieur, wij denken mee over vloeren, muren, raambekleding, verlichting, keukens en audiovisuele apparatuur. Verder richten we zorg, horeca, kantoor maar ook particuliere woningen in.

Het liefst komen we vanaf het begin van het project bij u aan tafel. Zo kunnen wij om vanaf het begin mee denken over de inrichting van uw project. We leveren 3D visualisatie beelden op met bijvoorbeeld de indeling van restaurants, werkplekken, vergaderruimtes, woonkamers en kantines. Altijd passend bij de uitstraling die u zoekt.

Een voorbeeld van een turn-key inrichting is het project dat wij hebben gedaan voor een restaurant, genaamd 20-Five in Zwolle. Voor dit project hebben wij de hele inrichting mogen doen + een buiten terras. Van de vloer tot de bar, verlichting, meubels en het terras. De eigenaar had niet veel wensen, het moest een huiselijke sfeer zijn en laagdrempelig, zodat iedereen binnen zou willen lopen. Voor de rest was sfeer en uitstraling heel belangrijk en zoals je ziet in de foto’s hebben we dit vooral met licht toegepast. Naast dit moest het ook betaalbaar zijn.

Ik hoop dat jullie zo een beetje meer inzicht hebben in hoe wij werken en door het voorbeeld van het restaurant 20-Five.

Mocht u nog vragen hebben over dit project of over turn-key inrichtingen,
neem dan gerust contact met ons op.

Plaats een reactie