Maison

Title Image

Vloeren/Raambekleding

Vloeren en raamdecoratie

Om het interieur van elke ruimte compleet te maken speelt de vloer en de raamdecoratie een belangrijke rol. Goede kwaliteit is voor zowel particulier als zakelijk erg belangrijk. Daarom leveren wij alleen producten van hoge kwaliteit. Alle vloeren en stoffen die wij leveren zijn in eindeloos veel kleuren en motieven verkrijgbaar.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een onderhoudsarme vloer, zoals pvc en Linoleum (marmoleum). Pvc-vloeren zijn sterk, duurzaam en vochtbestendig.

Ook linoleum wordt steeds vaker toegepast, het is duurzaam en een stijlvol natuurproduct. Dit product kan tot wel 15 jaar meegaan zonder veel onderhoud. Daarnaast is het een hygiënische vloer.

Een andere goede optie voor vloerbedekking is tapijt. Tapijt geeft warmte, textuur en persoonlijkheid aan een ruimte. Wij bieden verschillende soorten tapijten aan zodat u een tapijt kunt kiezen wat bij uw wensen past.

Raamdecoratie

Naast vloeren is raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker in een ruimte. Ook zorgt het voor verbetering van de akoestiek. Wij leveren veel verschillende soorten, zoals plissé-, duette-, inbetween-, overgordijnen en vitrage.

Plissé gordijnen is een gordijn van een enkele laag stof die zich opvouwt als een harmonica.  Er is keuze uit zowel semi-transparante als verduisterende stoffen voor perfect lichtinval.

Voor een strakker design zijn duette gordijnen erg geschikt. Duette gordijnen bestaat uit twee lagen stof in plaats van één. Voordeel van deze gordijnen is dat het erg isolerend is.

Voor een huiselijke stijl zijn inbetween gordijnen een goede keuze. Deze gordijnen filteren het daglicht en beperkt inkijk van buitenaf. Voor een verduisterend effect zijn overgordijnen erg geschikt.

Naast al deze raamdecoratie leveren wij ook vitrage. Dit soort raamdecoratie zit tussen inbetween- en overgordijnen in als het gaat om stofdikte en lichtinval.

Vloeren en Raambekleding